MoveTeam работи с карти MULTISPORT
Multisport
MoveTeam работи с карти CoolFit

За нас

Ние сме Момчил Лупов и Виктор Колев, треньори и основатели на MoVe Team. Обичаме спорта и смятаме, че той ни помага да бъдем по-здрави, уверени и пълноценни. Като бивши състезатели, се опитахме да останем максимално дълго в спорта. Но дойде времето, в което трябваше да започнем да се развиваме извън състезанията. Благодарение на труд, постоянство и на дългите години прекарани по спортни площадки и фитнес зали, натрупахме много опит и знания за активния начин на живот. Нямаше как да ги захвърлим и решихме да намерим начин да приложим уменията си. Целта ни беше да впрегнем цялата си енергия и освен да помагаме на хората да се поддържат и да подобряват физиката си, да ги мотивираме да постигат нови успехи, както в спорта, така и в живота си. Така се роди MoVe Team, а хобито ни се превърна в професия.

В началото провеждахме организирани тренировки основно на хора от приятелските ни кръгове, но с времето изградихме голяма и здрава общност от активни и мотивирани хора. Успяхме да превърнем MoVe Team в клуб, в който можеш да тренираш в добронамерена и позитивна среда и да се забавляваш докато се бориш да постигнеш целите си. Превърнахме клуба в семейство, което ще ти помогне в трудностите и ще се радва заедно с теб, на успехите ти.


Добре дошли в семейството Move Team!

Свържете се с нас

Новини и събития

Треньори

Виктор Колев

треньор

Роден е през 1984 г. в гр .Пловдив.

През 2007 г. завършва бакалавърската си степен със специалност „Физическо възпитание и спорт“ в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. Същата година се сдобива със следдипломна квалификация по „Масаж и китайска лечебна медицина“ след двумесечен курс в Национална спортна академия  - “Васил Левски” гр. София. Следва магистратура по „Финансов мениджмънт“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, която завършва успешно през 2011 г. По-късно, получава и квалификация за треньор по футбол – лиценз „C“ от треньорска школа по футбол към Български футболен съюз.

След като през 2010 г. приключва състезателната си кариера като професионален футболист, следващите четири години се отдава на работата с деца и порастващи като учител по физическо възпитание и спорт. А по-късно и като треньор по футбол на деца родени 2007 г. – 2008 г.

Философията му е, че добрият треньор трябва да бъде и добър педагог, за да съумее да предизвика интереса на трениращите и състезателите, както и да ги мотивира да дават максимума от себе си в залата. Залага на работата в екип, защото смята, че тя изгражда приятелства, емоции и уважение между хората. Независимо от типа тренировка, Виктор подхожда индивидуално към всеки трениращ.

Запиши се за тренировка 0887 692 440

Момчил Лупов

треньор

Роден е на 20.03.1985г. в гр. Пазарджик.

От 6-годишен се занимава с различни спортове. На 11 г. започва да тренира лека атлетика. Едва на 14-годишна възраст става професионален състезател. В кариерата си като лекоатлет участва в многобройни национални и международни първенства и турнири. Сред най-големите му успехи са няколко републикански титли в спринта и участие в националната щафета на 4 х 100 м. Още на 22 г. започва работа като персонален треньор във фитнес, като успешно с това съчетава състезателната си кариера.

На 28 г. слага край на състезанията, за да насочи цялата си енергия в обучението и подготовката на професионални състезатели от различни спортове. Година и половина е кондиционен треньор в юношеската школа на ФК „Векта“, гр. Пловдив. До 2014 г. работи с най-добрите юноши и девойки от националната ранглиста по тенис, както и с едни от най-успешните баскетболисти по това време. През 2014 г. прекарва 6 месеца в Италия, където работи като кондиционен треньор на местен баскетболен отбор от Втора лига. В края на същата година се връща в България и съосновава спортния клуб MoVe Team.

Момчил не спира да работи като треньор и да се опитва да намери най-добрия начин да мотивира възможно най-много хора, да постигат успехи, не само в залата, но и в живота си.

През януари 2017 г. съпругата му ражда първото им дете. Свободното си време прекарва със семейството си. Когато успее да намери време за себе си, кара ски или прави планински преходи. Ценител е на красивите жени, доброто уиски и хубавите филми.

Запиши се за тренировка 0899 112 396

Мартин Петров

треньор

Интересът на Мартин към тренировките се запалва през 2007 година и не спира да гори до днес.

Отначало започва с класически фитнес занимания (2007-2011), след това идва интересът му към бойните изкуства и по-специално кик бокса (2011-2017). През последните 3 години фокусът му се измества към високо интензивните тренировки.

Мартин е звършил ПУ "Паисий Хилендарски" със специалност Физическо възпитание и има магистратура от НСА "Васил Левски" - Спорт, фитнес и здраве. По-късно получава и Лиценз от Фитнес Академия България за групов инструктор, а също така сертификати по tabata, tapout xt, HIIT, functional training, HIIT 2.

Запален по кросфит тренировките, методиката и философията, той има не едно състезие зад гърба си! Участвал е и в няколко състезания по бягане, едно от които - Маратон Пловдив. Интересува се много от храненето и здравословния начин на живот, защото те вървят ръка за ръка с тренировките. Мартин никога не спира да търси и да се развива, защото вече е намерил своето призвание: да помага на хората да намерят по-добрата версия на себе си!

Запиши се за тренировка 0885 114 787

Цвета Дачева

треньор

Казвам се Цвета Дачева. Обичам спорта и винаги ме е съпътствал в живота. Тренирала съм художествена гимнастика и лека атлетика. Йога открих преди повече от 10 години и оттогава присъства в ежедневието ми. Лицензиран инструктор съм по Port De Bras.

Златан Сомов

треньор

Златан Сомов е дългогодишен състезател по Кросфит и Функционален фитнес. Занимава се с фитнес от 2009 г. Мотиватор и позитивен човек.
Страстта към спорта и състезателният дух го карат да тества различни методики на трениране.
Състезателните тренировки, които изграждат умения и сила комбинира с функционален фитнес, за да подобри основни движения и изгради една устойчива биомеханика.
Умело комбинира тренировки, които балансират модели на движение, за да се избегнат най-чести контузии. Вярва че перфектната комбинация е от дни, в които да предизвикате себе си и такива, в които да се възстановите и отдадете на заслужена почивка. Edit Collapse Description

Мая Личева

треньор

Казвам се Мая, а движението и тренировките са важна част от живота ми. Вярвам, че живеем по- добре ако се движим по- добре. За мен това означава да сме наясно къде сме и да се адаптираме, да се движим осъзнато и с разбиране как, да развиваме своите умения, да си подсигурим дълъг тренировъчен живот. Динамичен баланс между силата на тялото, контрола над тежестта, свободно и умело движение в пространството, връзка ума - тяло.

Притежавам лиценз към Фитнес Академия България за групов и фитнес инструктор, преминати обучителни модули в Германия, Румъния, Словения и Турция. Сертифициран Animal Flow инструктор с преминати L1 и L2 обучения. Работила съм като ивент мениджър в различни Европейски и Български кампания за промоция на физическата активност и спорт. Голяма страст ми е да организирам събития с мултиспортна ориентация, които мотивират и провокират хората да стартират промяна и да тренират редовно и за здраве.

Фокусът в тренировките ми като трениращ и като човек, работещ с трениращи е силно ориентирам към работа със собствено тегло и свободни тежести. Специализирам се в тренировки с пудовки в hard style. Всичко започва от фундаментите и винаги е необходимо да се връщаме към тях ако искаме да надграждаме своите умения. Харесвам и прилагам в тренировките си примитивните форми на движение.

Очаквам ви на тренировка.

Поли Златева

масажист

Завършила съм Национална Спортна Академия. Имам завършени курсове при прекрасната Татяна Андонова по "Класически, източноазиатски и антицелулитен масаж". Допълнително изкарани курсове по "аромамасаж" и "лимфен дренаж". Работила съм в различни спа центрове и имам натрупан опит през годините. Работя и с по-силови техники, които са основни при дълбокотъканния масаж. Правя също така и възстановителен спортен масаж. Щастлива съм, че мога да работя и да помагам за вашето възстановяване, за вашето емоционално и физическо състояние, и благодаря за доверието, което имате в мен!

За контакти

Адрес зала

Пловдив, бул. "6-ти септември" №252, 4006 Източна промишлена зона, Пловдив

Виж на картата

Записване за тренировки

Телефон за резервации

+359 899 112 396

Следвайте ни

Move-Team
moveteamplovdiv

Пишете ни